Haber
2018-11-25 16:14:21
Ek gösterge çarpıklığının düzeltilmemesinde yetki kullanan herkes sorumludur

Kamuda ek gösterge sisteminin toptan ele alınması gerekmektedir. Bu konuda tüm kamu görevlilerini kapsayacak bir çalışmaya ihtiyaç vardır. Bu çalışma bir an evvel tamamlanmalıdır.

Bilenlerle bilmeyenleri bir tutmayan, beşikten mezara kadar ilim tahsil etmeyi, nerede olursa olsun hikmeti aramayı, âlimlere hürmeti emreden bir medeniyetin mensuplarıyız. Eğitimi önemsemeli, eğitim çalışanlarına hak ettiği değeri vermeliyiz. Eğitim çalışanlarını emeklerinin değerinin anlaşıldığı, mesleğin itibarının ön plana çıktığı, sorunlarının çözüldüğü günlere ulaşmayı diliyoruz.

 

Kamu görevlilerinin bu konuda bir beklenti içerisinde olduğu kaçınılmaz bir sonuçtur. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın 3600 ek gösterge konusunda öğretmen, din görevlileri, hemşire ve polisler üzerinden cümle kurmuş olması umudumuzu artırmıştır. Kamuda ek gösterge sisteminin toptan ele alınarak tüm kamu görevlilerini kapsayacak bir çalışmaya ihtiyaç vardır. Bu çarpıklığın düzeltilmemesinde yetki kullanan herkes sorumludur.

 

Sorumluluğumuz büyük, yükümüz ağırdır

 

Herkesin sorumluluğunu yüklenen bir teşkilat olarak, her zaman millet iradesine destek sunduk. Bunu milletimize hizmet olarak görüyor ve borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Özelde üyemiz genelde ülkemiz için çalışmalarımızı yürütürken, mazlumları, mağdurları, yetimleri unutmuyor, açlık ve yoksullukla boğuşan insanların imdadına yetişmeye gayret gösteriyoruz. Sorumluluğumuz büyük, yükümüz ağırdır. Son olarak, Yemen ile ilgili yardım kampanyamızı başlattık ve 200 bin TL’lik bir çek ile bu kampanyaya destek verdik. Bu yardım kampanyasının giderek büyüyeceğine ve milletimizin gerekeni yapacağına inanıyoruz.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen