Haber
2011-12-12 15:13:13
Ramazan Bayramı

Allah resulü (sav) tarafından "Kur'an ayı mübarek Ramazan, sadece İslam alemini değil, bütün insan insanları alemini, vahiy atmosferiyle kuşatarak, bereketinden ve feyzinden faydalanma imkanı sunarak veda etti" "Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş" . Bu bereket ve feyizden faydalananlara ne mutlu.
 

Bayramlarımızın paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğinin zemini ve imkanıdır. Bu inançla, bayramları evlerimizden sokaklara nakliye, bayramları yaşlılarımızın, hastalarımızın, şehitlerimizin, gazilerimizin, muhacirlerimize ve yetimlerimizin de bayramı kılarak çoğaltabiliriz. 

Zira küresel kapitalizmin azgın sömürge ve temerküz anlayışının, açılışta ve yokluğa mahrum kaldık, birleşim yerinde değişdüğü bir dünyada bayram olsa olsa "paylaşım ve merhamet" şeklinde tecelli ederse bayram olabilir. 

Bu vesileyle Eğitim Bir Sen Kütahya 2 Nolu Şube Yönetimi olarak, Rabbalemin'den tutuçlu oruçların, yapılan ibadetlerin, girilen itikafların, okunan Kur'an'ların ve verilen fitrelerin kabulünü; Bayramın İslam aleminde barış, huzur ve kardeşleşmeye vesile olmasını; Coğrafyamızın her yerinde savaş ve çatışmaları sonlandırma ve esaret altındaki Müslümanlarının özgürleşmesi fırsatına çevirmesini diliyor; Tüm teşkilatlarımızın, milletimizin ve ümmetin Ramazan (şükür) Bayramı'nı tebrik ediyoruz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen