Haber
2018-11-20 16:14:14
Sorunlu alanlara mercek tutuyor, önerilerimizle çözüme katkıda bulunuyoruz

      Hak, emek ve özgürlük mücadelesini taviz vermeden sürdürdük, “Emek, özlük hakları mücadelesinin yanı sıra eğitimin sorunlu alanlarına mercek tutuyor, önerilerimizle sorunların çözümüne katkıda bulunuyoruz”

      Milletin dertleriyle dertlenen, eğitim çalışanlarının haklarını iyileştirmek için çaba harcayan, yasakların kaldırılması için gayret gösteren bir sendika olduk, “Öncelikli hedefimiz, her zaman daha iyisini yapmak, mağduriyetleri gidermek, haksızlığa uğrayanların hakkını aramak oldu. Her zaman özgürlüğün mücadelesini verdik. Ülkemiz yakın tarihte birçok badire atlattı. Bu süreçte, sendika olarak ciddi anlamda inisiyatif aldık ve yüzümüzün akıyla bugünlere geldik. Çünkü biz sadece sesi değil, sözü de yükselten bir emek hareketiyiz. Biz, birbirimizin hukukuna riayet eden, bu toprakların değerleriyle yoğrulmuş bir sivil toplum hareketiyiz.”

       Yaptığımız çalışmaları, verdiğimiz mücadeleyi hiçbir bir zaman yeterli görmedik, “Yeni kazanımlar elde etmek, nitelikli faaliyetlerimize yenilerini eklemek, sorunları çözmek, mazlum ve mağdurların sesi olma misyonumuz doğrultusunda çalışmalar yapmak, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları boşa çıkarmak için üyelerimizden aldığımız güçle gece gündüz, yağmur çamur demeden çalışmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın”

      Sendika olarak, son yıllarda yurt dışında farklı ülkelerin eğitim sendikalarıyla bir araya gelerek küresel dalgaya, zulümlere karşı yeni bir dalga oluşturma çabası içerisinde olduk, “Her zaman iri ve diri olmalıyız. Bunun yanı sıra uluslararası arenada da öncülük etmek gibi bir mecburiyetimiz var. Bu açıdan sorumluluğumuz büyüktür”

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen